Radboud: Groot, ruim, luxe

Zeilen op
de Radboud!

Neem contact op

Radboud

Radboud

Groot - Ruim - Luxe

  • Max. aantal gasten dagtocht: 60
  • Max. aantal gasten met overnachting: 48
  • Max. aantal gasten bij catering: 46
  • Afvaarthaven:  Enkhuizen, andere havens in overleg
  • Vaargebieden:  IJsselmeer, Waddenzee
Offerteaanvraag Tarieven

Omschrijving

De zeer ruime Radboud nodigt u uit voor een luxueuze zeilcruise. De 55 m lange driemastklipper Radboud behoort tot de meest luxe en grootste zeilschepen van de hele Nederlandse vloot. Aan boord zijn er bedden voor in totaal 48 gasten in de 18 comfortabele hutten met elke een eigen badkamer voporzien van douche en toilet. Het schip is te huur voor een vaste prijs voor het gehele schip in de weekenden en weken maar het is ook mogelijk voor een kleinere groep gebruik te maken van het schip gedurende de midweken. Daarbij kunt u zelf uw comfort en luxe niveau bepalen: is uw groep wat kleiner dan kunt u over een deel van de hutten beschikken tegen een lagere prijs. Klik hier voor prijzen 2020 en klik hier voor prijzen 2021

Tijdens dagtochten kunnen tot 60 gasten dit 'ruimtewonder op zee' ervaren. Twee salons bieden de gasten vele mogelijkheden zich te vermaken.

Sinds Juni 2018 zijn Chris en Grete Prins de trotse eigenaar van de Radboud. Als jong ondernemersechtpaar met 2 kleine dochters hebben zij al ruime ervaring met hun eerste schip, de Klipper Welvaart die sinds 2010 in hun bezit is. Zeilervaring en professionele omgang met de gasten hebben zij dus al langere tijd in hun vingers. Met de overname van de Radboud verbreden zij hun bedrijf. Op de Radboud kunnen de gasten ondanks de grootte van het schip zowel actief als relaxed zeilen. Zo is het ook mogelijk dat een deel van de gasten meehelpt deze grote zeiler tot haar volle pracht te brengen. Dat biedt de gasten variatie in het gebruik van het schip. Zowel families, vriendengroepen als beroepsmatige groepen kunnen goed uit de voeten op de Radboud.  In de grote, apart gesitueerde keuken aan boord kunt u zelf koken maar u kunt zich ook laten verwennen met een perfecte catering die door de scheepskok verzorgd wordt. De driemastklipper Radboud en de familie Prins heten u van harte welkom aan boord!

Fotos

Klik op een foto voor een vergroting en om meer foto's te bekijken

Plattegrond en 360° tour

360° 360° 360° 360°

Kenmerken

220v Binnen besturing Buiten besturing Boegschroef GPS Marifoon Stromend water Stuurwiel Verwarming Walstroom
bouwjaar
1909
lengte
55
breedte
7.55
diepgang
1.5
scheepstype
klipper
tuigage
Driemasttuigage
zeiloppervlak
525 m2
motortype
GM 360 PK
tankinhoud
6000 l
voltage
24/220 volt
drinkwater
10.000 L

Faciliteiten Keuken

Koelkast
400 L
Vriezer
60 L
Gasfornuis
6-pits
Oven
ja
Koffiezetapparaat
ja
Bar
ja
Biertap
ja
Vaatwasser
ja
Mixer
ja

Brochures

Arrangementen

Meer arrangementen
U bent hier: